Om os

UUC Maglemosen i Ballerup er et STU Uddannelsescenter for unge med udviklingshæmning. Vi går hver dag på arbejde med et ønske om at skabe en tryg, tillidsfuld, nærværende og lærerig hverdag for vores elever og hinanden.

Vi mener, at alle har ret til en uddannelse, og at målet for vores unge er at blive kompetente i eget liv. Dette løses bedst ved et helhedsperspektiv, hvor forskellige fagområder bringes i spil.

Af den grund har vi omtrent 100 fagligt specialiserede og kompetente personaler ansat, der tæller både pædagoger, lærere, social- og sundhedsassistenter, kommunikationsvejleder, sygeplejerske, sexualvejleder, ernæringsvejleder, fysioterapeuter, ergoterapeuter samt mange andre faggrupper.

I kraft af vores brede samarbejde med erhvervslivet i Ballerup og omegn vedligeholder vi og opøver den enkelte elevs potentiale og forsøger at bryde med det specialiserede område for således at knytte bro til livet efter endt STU-uddannelse.

Vi mener ikke, at en STU-uddannelse stopper efter 3 år. Vi mener, at det er en uddannelse for livet, hvorfor man altid kan komme tilbage til Maglemosen – enten til vores festival, “gamle elevers fest” eller med henvendelse til vores Kompetencecenter, som altid er der for råd og støtte.

På UUC Maglemosen gør vi en forskel for dig, uanset hvor du er i dit liv!